Jdi na obsah Jdi na menu

GTA - San Andreas

V GTA San Andreas hrajete za postavu jménem Carl Johnson, za kterou hrajete celou dobu hry. Ve hře máte narozdíl od jiných GTAček 3 státy ( v ostatních byly jenom města ), v každém státu děláte mise, dokut se nedostanete do dalšího města. Ve hře se můžete přepravovat různými způsobi 1.) autem (traktor, kamion, autobusem)  

                2.) motorkou

                3.) letadlem  

                4.) vrtulníkem

                5.) ajn.

Ve hře jsou mise docela banální, ale zase stojí za to. Ve hře je třeba si vychutnat ty zbraně co tam jsou, jsou fakt parádní.

Příběh: Chlap jménem Carl Johnson se vrátí do svého rodného města Los Santos, tam se vrátil za svou mrtvou matkou. Ale před tím než dorazí domů ho chytí cíleně policajti a ukradnou mu všechny věci a prachy. Tak se domů musí vrátit na kole. Jak dorazil domů tak doma narazil na svého bratra. A tam to začalo. Pak jste začal dělat mise. dokut Vás nechitli policajti a neskončil jste v druhém městě :-D.Drhé město jse jmenuje San Fiero. V druhém městě jste dělal zase mise a bydlel jste v garáži:-D. Když jste zase dodělal všechny mise v druhém městě tak jste se dostal do posledního 3 města Las Venturas. A tam je to paráda! Když zrovna nemáte žádné prachy ta jděte do Las Venturas a umíte-li něakou karetní hru, tak toho využijte zahrajte si něaké karetní hry např.: poker. blackjack,..... nebo zkusit štěstí v kole štěstí. Las Venturas je best city v této hře, teda podle mě! Mimo poviné mise můžete dělat i mise vedlejší např.: převážet kamionem nadměrný náklad, převážet lidi taxikem, převážet raněné lidi do nemocnice, policejní mise ve které musíte zabit zlodějem ( !nejlepší dělat tankem! ) , atd....

Zahrajte si tuto hru. Je to fakt parádní prožitek.